maanantai 24. elokuuta 2015

Tanssin ja kauhun viikonloppu

Tänään oli viimeinen itämaisen tanssin kesäkurssin tunti. Oli kyllä niiiiin niiin niiiiiin ihanaa että olen vielä näin muutaman tunnin jälkeenkin aivan onnesta sekaisin. :D Saatiin opettelemamme Saiditanssi loppuun, ja kerettiin tanssiakin sitä useampaan kertaan! Harjoiteltavaa vielä tietty on ja  kuvattiinkin tämä koreografia niin että sitä voi harjoitella myös kotona. Nautin kovasti näistä neljästä kerrasta, ja opin paljon uutta. Saan varmasti näistä tunneista lisää itsevarmuutta ja uutta liikeosaamista tulevia tanssitunteja varten. Jotka muuten alkaa huomenna! En jaksaisi millään odottaa huomiseen. :)
Harjoiteltiin myös ennen tunnin alkua zillien eli tanssissa käytettävien sormisymbaalien käyttöä, ja se oli niin mielenkiintoista että pistin ikiomat heti tilaukseen. Toivottavasti ne tulee pian, kirjoitan niistä sitten lisää.


 Tässä vielä linkki yhteen taidonnäytteeseen näiden zillien kanssa :)

Käytiin myös eilen katsomassa itämaisen tanssin näytös yhdeltä paikkakuntamme tanssikoululta. Oli kyllä mahtavia esityksiä, pukuja, musiikkeja ja tunnelma oli hyvä. :) Esityksissä oli tanssityylejä laidasta laitaan. Kyllä sitä kelpasi katsoa ja haaveilla siitä että osaisi itsekin yhtä hyvin. :D

Viikonloppuna käytiin leffassa katsomassa Sinister 2. Se oli kyllä hyvä, ja on niin mukavaa käydä katsomassa kauhua elokuvateatterissa, kun siellä kaikki äänet ja muut tehosteet pääsee paremmin oikeuksiinsa. Ollaan paremman puoliskon kanssa niin kovia kauhun suurkuluttajia että yleisimmät säikytystemput ja muut on hyvin tiedossa. Naureskeltiinkin leffan alussa että "ei vielä voi tulla mitään pelottavaa, musiikki loppui ja sieltä varmaan hyppää pesukarhu tai muu eläin" ja yleensä osutaan aika oikeaan kaikissa arvailuissa. :D Pitäisi kuvata oma kauhuleffa, ja siinä ei tasan olisi mitään mökkiä minne jotku torvelot menee tai elukoita jotka kolistelee kaapeissa. Ei mörköjä sängyn alla eikä ullakolla ja tietty ei varsinkaan kellarissa. :D Mutta en sitten tiedä mistä niitä kauhun elementtejä sitten repisi. ;)

Tänään on ollut etäpäivä mutta huomenna taas paluu koulunpenkille. Hiphei!

keskiviikko 19. elokuuta 2015

Ajatus nimen takana

Hei!

Ajattelin että voisin avata vähän ajatuksiani ja tarkoitusperiäni blogin nimestä.
Puhuinkin ensimmäisessä postauksessani siitä, ettei nimi ehkä oikein sovi enää minulle ja blogiini.
Mutta sitten rupesin ajattelemaan asiaa tarkemmin.

Alunperin kun blogia tein, olin hyvin motivoitunut vartaloni muokkaamiseen haluamanlaisekseni. Olin aina ollut pienikokoinen, varmaan koska harrastin niin paljon tanssia ja halusin pitää vartaloni sellaisena, että se muistutti silloista hyvinkin yksipuolista kuvaa tanssijan vartalosta. Kun kuitenkin hellitin jokapäiväisestä tunneilla ravaamisesta ja itseni "kurissa pitämisestä", alkoi kehoni valua ääripäästä toiseen. En nyt tarkoita että minusta olisi tullut mitään maailman painavinta ihmistä, mutta muutaman vuoden aikana kadotin vartaloni (johon en kyllä silloinkaan ollut tyytyväinen kun se oli erilainen). Tanssin kyllä, mutta päästin ohjaksista hieman irti sen vartalon osalta. Oikeastaan nykyään ajattelen, että kun annoin itselleni luvan, niin kehoni ns. aikuistui. No.. blogin aloituksen aikoihin sitten kyllästyin siihen, että en välittänyt kehostani siltikään, vaan annoin huonojen elämäntapojen ottaa vallan.
Tein töitä kovasti asian eteen ja saavutinkin sinä aikana hyviä tuloksia. Kävin monesti viikossa salilla ja tein paljon aerobisia harjoitteita. Lisäksi kävin tanssitunneilla. Minulla oli myös personal trainer motivoimassa minua eteenpäin.  En kuitenkaan nähnyt (yllätysyllätys) asiaa silloin sen kannalta, että olisin tehnyt aivan loistavan käännöksen parempaan niin ruokavaliossa kuin liikunassa, vaan sellainen "mikään ei riitä" otti vallan. Se on varmaan peruja sieltä teiniajoilta. Lopetin lopulta salilla käynnin hetkeksi ja päästin itseni ajautumaan sellaiseen rytmiin kun vain itsestä sillä hetkellä tuntui.
Ja tässä sitä ollaan. paljon on kerennyt tapahtui myös välissä. Tanssi on kulkenut onneksi edelleen mukana, mutta salilla käynti on ollut sellaista on-off meininkiä viime tammikuuhun saakka. Otin taas yhteyttä personal traineriini ja sain uuden saliohjelman. Sillä tiellä olen edelleen.
Tämänhetkinen elämäni sisältää siis kuntosalia, joogaa (jota rakastan selkäni ja niska-hartiaseudun takia), keppijumppaa, Tone It Upin treenejä, juoksua, balettia ja itämaista. Rakastan liikkumista. Ruuan suhteen olen aikalailla fiilistelijä nykyään, en jaksa enää nipottaa sen suhteen yhtään enempää kuin on tarpeen, sitä olen kyllä kurkkuani myöten täynnä. Kunhan vain syön pääosin terveellisesti, niin kyllä sitä saa herkutella! Eikö? :D

No, tulipa tästä postaus ja paljon varmaan jäi sanomatta, mutta voisin kyllä todeta että ehkä tämä minun elämä todella on ollut, ja on edelleen sellainen yksi iso Operation Perfect Body. Että ehkä nimi sittenkin sopii paremmin kuin hyvin.

Ja sitten loppuun vielä, mikä se "perfect body" sitten oikeen edes on? No, vuosien varrella minulla ainakin on mieli muuttunut moneen kertaan, että ehkä se on sellainen kysymys johon en ikinä saisi täydellistä loppuelämän vastausta. :D






tiistai 18. elokuuta 2015

Koulua ja tanssia

Heippahei!

Eilen jatkui taas koulu. Vihdoin viimeinen vuosi ja osaamisalani eli sairaanhoito ja huolenpito lähtivät käyntiin ja pian voin minäkin kutsua itseäni lähihoitajaksi!
Harjoittelu alkaa jo ensi kuussa, ja toivon kovasti että pääsisin sairaalaan harjoitteluun, vaikka toisaalta se on aivan sama. Tykkään kun harjoittelua on niin paljon viimeisenä vuonna. :)


Okei no oikeasti olen tosissani mielissään kaikesta mitä tämä vuosi tuo tullessaan, mutta jotenkin oli niin hauska kuva että oli pakko laittaa tähän väliin. :D

Myös tanssi, tai oikeastaan itämaisen tanssin kesäkurssi on ollut nyt kolme kertaa, ja sitä on  vielä yhdesti ennen syystuntien alkua. On ollut kyllä niin ihanaa ja saanut hiottua vähän tekniikkaa ja  kurssin aikana opettelemme tanssin! Tanssi jota opetellaan on Mahmoud Redan Saiditanssi.
 Ilmoittauduin eilen myös toiseen itämaisen tanssin ryhmään ja olen jo aikasemmin ilmoittautunut ryhmään jossa olen ollut jo aiemmin! Jännää nähdä millainen ryhmä tämä toinen on, kun se kuitenkin on saman opettajan ryhmä kuin tämä missä olen ollut jo aiemmin. :)

Olen painiskellut tämän vuoden balettituntien kanssa nyt kovasti. Ilmoittaudunko enää vai enkö. Olen aloittanut baletin viidennellä luokalla, mutta nyt aikuisiällä olen vaan vähentänyt ja vähentänyt tunneilla käyntiä, vaikka nautin kyllä kovasti tanssimisesta. Viime keväänä en käynyt edes kaikilla tunneilla, ja motivaatio oli muutenkin vähän hukassa. Toisaalta minulla on ollut aiemminkin tällaisia vaiheita baletin kanssa, ja silloin pieni tauko on tehnyt hyvää.
Olen kyllä aina rakastanut tanssimista, ja itämaisen ja baletin lisäksi pidän hiphopista, jazzista, kansantanssista ja showtanssista. Niitä en vaan ole harrastanut nyt vuosiin! Olen vaan aina tykännyt pitää baletin rinnalla aivan jotain muuta. Se jotenkin on aina täydentänyt sen fiiliksen siihen tanssimiseen.




lauantai 15. elokuuta 2015

Vatsalihashaaste

Moikkis!

Olen aloittanut kolme päivää sitten vatsalihashaasteen jonka löysin netistä, ja ajattelin että ehkä voisin jakaa tämän haasteen täällä blogissa.
Tämä haaste on 30 päivää kestävä ja siinä tehdään erilaisia vatsalihasliikkeitä (jotka on varmasti kaikille vähänkään liikkuville tuttuja!) nostaen toistoja päivien kuluessa.

En haasta virallisesti ketään mutta kerrohan kommenteissa jos innostuit tekemään haasteen myös, tai jos olet tehnyt sen joskus! :)

Päivittelen haasteen kulkua tässä kuukauden aikana, katsotaan kestääkö kantti loppuun saakka. 


torstai 13. elokuuta 2015

Uusia tuulia

Huomasin tänään että minulla on vuonna 2011 aloitettu blogi jonka olen täysin unohtanut.
Ajattelin että voisin alkaa kirjoittaan blogiani uudelleen, mutta nimi ei oikein enää sovi välttämättä kuvioihin. :D En toisaalta tiedä vielä edes mistä oikeastaan kirjoittaisin tässä blogissa.. Mieli vain teki alkaa kirjoittaa. Poistin kaikki vanhat postaukset koska plääh.. :D No, aika näyttää mitä tänne saan aikaiseksi, vain painuuko tämä blogi vain uudelleen unholaan!


 
Operation Perfect Body. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates