tiistai 18. elokuuta 2015

Koulua ja tanssia

Heippahei!

Eilen jatkui taas koulu. Vihdoin viimeinen vuosi ja osaamisalani eli sairaanhoito ja huolenpito lähtivät käyntiin ja pian voin minäkin kutsua itseäni lähihoitajaksi!
Harjoittelu alkaa jo ensi kuussa, ja toivon kovasti että pääsisin sairaalaan harjoitteluun, vaikka toisaalta se on aivan sama. Tykkään kun harjoittelua on niin paljon viimeisenä vuonna. :)


Okei no oikeasti olen tosissani mielissään kaikesta mitä tämä vuosi tuo tullessaan, mutta jotenkin oli niin hauska kuva että oli pakko laittaa tähän väliin. :D

Myös tanssi, tai oikeastaan itämaisen tanssin kesäkurssi on ollut nyt kolme kertaa, ja sitä on  vielä yhdesti ennen syystuntien alkua. On ollut kyllä niin ihanaa ja saanut hiottua vähän tekniikkaa ja  kurssin aikana opettelemme tanssin! Tanssi jota opetellaan on Mahmoud Redan Saiditanssi.
 Ilmoittauduin eilen myös toiseen itämaisen tanssin ryhmään ja olen jo aikasemmin ilmoittautunut ryhmään jossa olen ollut jo aiemmin! Jännää nähdä millainen ryhmä tämä toinen on, kun se kuitenkin on saman opettajan ryhmä kuin tämä missä olen ollut jo aiemmin. :)

Olen painiskellut tämän vuoden balettituntien kanssa nyt kovasti. Ilmoittaudunko enää vai enkö. Olen aloittanut baletin viidennellä luokalla, mutta nyt aikuisiällä olen vaan vähentänyt ja vähentänyt tunneilla käyntiä, vaikka nautin kyllä kovasti tanssimisesta. Viime keväänä en käynyt edes kaikilla tunneilla, ja motivaatio oli muutenkin vähän hukassa. Toisaalta minulla on ollut aiemminkin tällaisia vaiheita baletin kanssa, ja silloin pieni tauko on tehnyt hyvää.
Olen kyllä aina rakastanut tanssimista, ja itämaisen ja baletin lisäksi pidän hiphopista, jazzista, kansantanssista ja showtanssista. Niitä en vaan ole harrastanut nyt vuosiin! Olen vaan aina tykännyt pitää baletin rinnalla aivan jotain muuta. Se jotenkin on aina täydentänyt sen fiiliksen siihen tanssimiseen.
0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
Operation Perfect Body. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates