maanantai 24. elokuuta 2015

Tanssin ja kauhun viikonloppu

Tänään oli viimeinen itämaisen tanssin kesäkurssin tunti. Oli kyllä niiiiin niiin niiiiiin ihanaa että olen vielä näin muutaman tunnin jälkeenkin aivan onnesta sekaisin. :D Saatiin opettelemamme Saiditanssi loppuun, ja kerettiin tanssiakin sitä useampaan kertaan! Harjoiteltavaa vielä tietty on ja  kuvattiinkin tämä koreografia niin että sitä voi harjoitella myös kotona. Nautin kovasti näistä neljästä kerrasta, ja opin paljon uutta. Saan varmasti näistä tunneista lisää itsevarmuutta ja uutta liikeosaamista tulevia tanssitunteja varten. Jotka muuten alkaa huomenna! En jaksaisi millään odottaa huomiseen. :)
Harjoiteltiin myös ennen tunnin alkua zillien eli tanssissa käytettävien sormisymbaalien käyttöä, ja se oli niin mielenkiintoista että pistin ikiomat heti tilaukseen. Toivottavasti ne tulee pian, kirjoitan niistä sitten lisää.


 Tässä vielä linkki yhteen taidonnäytteeseen näiden zillien kanssa :)

Käytiin myös eilen katsomassa itämaisen tanssin näytös yhdeltä paikkakuntamme tanssikoululta. Oli kyllä mahtavia esityksiä, pukuja, musiikkeja ja tunnelma oli hyvä. :) Esityksissä oli tanssityylejä laidasta laitaan. Kyllä sitä kelpasi katsoa ja haaveilla siitä että osaisi itsekin yhtä hyvin. :D

Viikonloppuna käytiin leffassa katsomassa Sinister 2. Se oli kyllä hyvä, ja on niin mukavaa käydä katsomassa kauhua elokuvateatterissa, kun siellä kaikki äänet ja muut tehosteet pääsee paremmin oikeuksiinsa. Ollaan paremman puoliskon kanssa niin kovia kauhun suurkuluttajia että yleisimmät säikytystemput ja muut on hyvin tiedossa. Naureskeltiinkin leffan alussa että "ei vielä voi tulla mitään pelottavaa, musiikki loppui ja sieltä varmaan hyppää pesukarhu tai muu eläin" ja yleensä osutaan aika oikeaan kaikissa arvailuissa. :D Pitäisi kuvata oma kauhuleffa, ja siinä ei tasan olisi mitään mökkiä minne jotku torvelot menee tai elukoita jotka kolistelee kaapeissa. Ei mörköjä sängyn alla eikä ullakolla ja tietty ei varsinkaan kellarissa. :D Mutta en sitten tiedä mistä niitä kauhun elementtejä sitten repisi. ;)

Tänään on ollut etäpäivä mutta huomenna taas paluu koulunpenkille. Hiphei!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
Operation Perfect Body. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates